Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Målrik kvalrysare

Allsvenskt kval och därmed en hel del nerver. Spelbolagen tror på en tillknäppt tillställning – men över 2,5 mål lockar och det finns en hel del som talar för det.

4-1 mot Landskrona och 3-0 mot Väsby i de senaste hemmamatcherna. Och så 3-3 mot Jönköping då det allsvenska kvalet säkrades. Framåt har Assyriska gjort tio mål på de tre senaste matcherna och i laget finns gott om offensivt skickliga spelare. Defensivt såg det däremot inte alls bra ut mot Jönköping. Laget släppte till en hel del chanser och individuella misstag gav J-Södra flera av möjligheterna.

Inför hemmapubliken ska Assyriska inte underskattas och konstgräset i Södertälje kan orsaka Djurgården en del problem. Gästerna ska dock ses som knapp favorit efter lagets avslutning av allsvenskan. 2-0 mot Kalmar på Stadion senast och dessförinnan 2-0 borta mot Helsingborg samt 2-1 hemma mot Örgryte fick laget att avancera från nedflyttningsplats till kvalplats och det finns naturligtvis gott om självförtroende i truppen.

Burlin, Oremo samt Sjölund saknas sedan tidigare och till skadelistan har nu också ytterbacken Petter Gustafsson anslutit. Assyriska ställer upp med helt ordinarie lag.

Med tanke på att Assyriska är giftigt framåt och Djurgården kommer att skapa en hel del chanser mot ett hemmalag som inte håller allsvensk klass i backlinjen känns över 2,5 mål inte otänkbart. Till 2,10 spelas det.   

Publicerad 2009-11-04 kl 11:24
Annons
Annons
Annons