Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Mellbergs Olympiakos fixar kryss

Olympiakos vann hemmamötet efter ett sent avgörande. I kväll kan laget spela på Standard Liéges misstag.

Standard har inte haft marginalerna på sin sida i Champions League-spelet. I premiären förvandlades en 2-0-ledning hemma mot Arsenal till förlust med 2-3, mot AZ Alkmaar lyckades laget visserligen ta en poäng efter ett sent kvitteringsmål men mot Olympiakos fick laget betala tillbaka. Olympiakos gjorde det avgörande 2-1-målet i den 93:e minuten och kopplade ett rejält grepp om andraplatsen i grupp H.

Standard Liége parkerar på sistaplatsen i gruppen med en poäng och laget har också svårt att vinna i Jupiler League. På hemmaplan är laget obesegrat men fyra av sex matcher har slutat oavgjort och på totalt 13 matcher har laget vunnit fem, kryssat i sju och förlorat en.

Olympiakos har vunnit sju raka matcher i ligaspelet och bortastatistiken är lysande då laget vunnit fem matcher av fem möjliga med den totala målskillnaden 10-2.

Gästerna kan vara mycket nöjda med ett kryss i kväll då det i praktiken kan säkra avancemanget förutsatt att Arsenal gör sitt mot AZ Alkmaar på Emirates Stadium.

Defour, Collet, Dalmat, Cyriac och Traore saknas i Standard medan Ramos, Bolat, Nicaise samt Mulemo alla är tveksamma till spel i kväll. Däremot kan De Camago spela igen efter en längre tids skadefrånvaor.

I Olympiakos kan inte Derbyshire, Leonardo, Diogo, Jaouad Zairi, Torosidis, Panagopoulos eller Vasilogiannis medverka.

Men trots en del avbräck fixar Olympiakos ett kryss i kväll och asiatiskt handikapp +0,5 lockar till 1,85.

Publicerad 2009-11-04 kl 14:55
Annons
Annons
Annons