Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Newell's skjuter sig till toppen

Argentinas hetaste klubblag behöver poäng för att ta över serieledningen från Banfield. Jag tror på framgång i den uppgiften.

Newell’s Old Boys undrar ni kanske vad det är för några. Svaret är Argentinas just nu bästa klubblag, i alla fall om man ser till ligaplaceringen där laget toppar tabellen tillsammans med Banfield.

Förutsättningen är visserligen att gästerna tar poäng i matchen borta mot Charita Juniors då Banfield har en balja bättre i målskillnad. I senaste omgången ställdes laget mot självaste River Plate och vann, om än på hemmaplan, men ändå på ett imponerande sätt. Newell's har fem raka vinster vilket också vittnar om att de klarar av att spela på bortaplan.

Newell’s saknar Jorge Achucarro som spelar landslagsfotboll med Paraguay i helgen. Dock är hans anfallskollega och lagets klart vassaste målgörare Boghossian med från start. Startelvan blir som följer: Sebastián Peratta; Alexis Machuca, Rolando Schiavi, Ignacio Fideleff; Nahuel Roselli, Lucas Bernardi, Hugo Barrientos, Leonel Vangioni; Cristian Sánchez Prette; Mauro Formica och Joaquín Boghossian.

Charita Juniors, på 15:e plats i ligan, kommer från San Martin i provinsen Buenos Aires och är ett av de mindre kända lagen i den argentinska förstadivisionen. I senast omgången tog laget 3 poäng borta mot Lanús men i övrigt har det varit ganska beskedligt med goda prestationer. Till denna match mönstras följande manskap: Cejas, Lopezo, Echeverria, Grabinski, Zariff, Fontana , Centurion, Pereira, Frezotti, Morales, Milla och Parra.

Det blir en tuff match men tvåan värderas till 51-52% så vi spelar allt över 1.95 i odds.

Publicerad 2009-11-13 kl 09:17
Annons
Annons
Annons