Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neymar uppges ha bett om att få lämna PSG

Ligue 1

Neymar kan vara på väg bort från PSG.
Enligt Sky Sports har nu brassen bett om att få lämna klubben.

Foto: Bildbyrån.

Neymar, 27, kopplas ihop med en flytt från Paris Saint-Germain och det allra hetaste alternativet till ny klubbadress har uppgetts vara Barcelona. Det har rapporterats om att den katalanska klubben planerat att byta flera av sina egna spelare för att knyta till sig Neymar, men ännu är inget klart.

När PSG hade sin upptakt inför nästa säsong var inte stjärnan på plats och på sin hemsida meddelade klubben att Neymar kan straffas. Därefter öppnade PSG:s sportchef Leonardo för att brassen skulle kunna komma att lämna klubben i sommar.

- Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det blir inte klart på en dag, det är säkert, sa han till franska tidningen Le Parisien.

Annons

Nu uppger Sky Sports att Neymar haft samtal med sportchefen Leonardo och bett om att få lämna PSG. Leonardo ska dock försökt övertyga Neymar om att ändra sig, men än så länge utan framgång.

Enligt Sky ska det inte finnas några konkreta bud för tillfället, men samtal om en återkomst i Barcelona existerar alltjämt.

Publicerad 2019-07-16 kl 07:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto