Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND

Gustafson klar för Feyenoord: "Tror stenhårt på honom"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Simon Gustafson är förlorad för Häcken. Mittfältstalangen är klar för Feyenoord.
- Detta har alla förutsättningar att bli ett bra nästa steg i hans karriär, säger rådgivaren Carl Fhager till Fotbollskanalen.

Han slog igenom med dunder och brak under förra säsongen i allsvenskan och öste in poäng för Häcken. I år har det gått lite sämre poängmässigt för Simon Gustafson. Mittfältaren fick en plats i det U21-landslag som tog EM-guld i somras men fick nöja sig med bänken.
Nu är det dock klart att han tar nästa steg i karriären och flyttar till Holland och Feyenoord. Gustafson har skrivit på för fyra år i klubben.

- Jag är väldigt glad för Simons skull. Detta har alla förutsättningar att bli ett bra nästa steg i hans karriär. Feyenoord tror stenhårt på Simon, säger Fhager.

Häckens sportchef, Sonny Karlsson, säger följande till Häckens hemsida.

- Simon är en otrolig talang som hela tiden utvecklats och varit mycket nyttig för oss sen han kom till klubben som 18-åring, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson. Vi är glada för hans skull att en så bra och anrik klubb som Feyenoord vill satsa på honom och fortsätta utveckla honom. Den dag han känner sig klar med proffslivet utomlands är han alltid välkommen tillbaka till Häcken.

Mellan 14 och 19 miljoner betalar Feyenoord för Gustafson, enligt holländsk media.

Publicerad 2015-07-15 kl 13:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons