Marcus Danielson och Sam Larsson gjorde i dag debut i den kinesiska ligan.
Danielson blev målskytt - men Dalian föll efter hattrick av Marouane Fellaini.

Marcus Danielson och Sam Larsson blev båda i våras klara för kinesiska Dalian Professional, då Danielson lämnade Djurgården och Larsson Feyenoord. Svenskarna har dock fått vänta på att dra igång med ligaspelet på grund av coronavirusets spridning i Kina.

I dag spelade man premiär med Dalian hemma mot Shandong Luneng Taishan, där både Danielson och Larsson spelade från start.

Dalian tog ledningen i den första halvleken, men Shandong Luneng Taishan vände i den andra halvleken efter ett hattrick av den tidigare Manchester United-mittfältaren Marouane Fellaini.

Marcus Danielson reducerade på stopptid, men det räckte inte till att få med sig poäng då Shandong Luneng Taishan vann med 3-2.

Danielson spelade hela matchen, medan Sam Larsson byttes ut i minut 81. Larsson blev dessutom noterad för ett gult kort.

Publicerad 2020-07-26 kl 11:24