Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Erton utanför truppen i Kina - agenten fåordig om framtiden

Allsvenskan

Beijing Guoan har fyllt sin utlänningskvot och svenske Erton Fejzullahu har inte fått plats i truppen de två senaste matcherna. Är han därmed på väg bort från den kinesiska klubben?
- Jag har inga kommentarer alls, säger agenten Patrick Mörk till Fotbollskanalen.

1:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Succé förra säsongen med sju mål på 14 matcher och direkt en publikfavorit i Beijing Guoan FC. Men nu går det tyngre för Erton Fejzullahu. Djurgårdens förre anfallare har gjort fem mål den här säsongen, men bara startat sex matcher och utöver det fått göra elva inhopp.

De senaste två matcherna har 27-åringen också varit utanför Beijings trupp. Anledningen? Klubben har värvat in brasseanfallaren Kléber från Porto och därmed fyllt utlänningskvoten som kinesiska klubbar måste rätta sig efter. Alla utländska spelare får alltså inte plats i truppen och hittills har det varit Fejzullahu som blivit drabbad.

ANNONS

När Fotbollskanalen når Fejzullahus agent Patrick Mörk är han fåordig om spelarens situation i Kina.

- Jag har ingen kommentar, säger Mörk.

Varför?
- Jag har inte det bara.

Du kan inte säga något alls?
- Nej.

I dagarna var Erton Fejzullahu på besök hos sin förra klubb Djurgården och såg matchen mot BK Häcken på Tele2 Arena. Men någon flytt tillbaka till blåränderna är inte aktuell just nu, även om deras skyttekung Nyasha Mushekwi har ett avtal som löper ut efter derbyt mot Hammarby den 24 augusti.

- Han var hemma på semester och kom och besökte matchen. Han har spelat i Djurgården, och han är en del av djurgårdsfamiljen. Det betyder inte att han är på väg hit eller någonting sådant, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbolldirekt.se.

Fotbollskanalen har sökt Erton Fejzullahu för en kommentar.

ANNONS

Se alla Ertons mål i allsvenskan 2014 i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-04 kl 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto