Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

TV: De Rossi: "Lättad att Zlatan inte är med"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas en presskonferens med De Rossi.

Sveirges ödesmatch mot Italien närmar sig, utan Zlatan Ibrahimovic. En nackdel för Sverige men en klar fördel för Italien, menar den italienska mittfältaren Daniele de Rossi.
- Jag skulle inte vilja möta Ibrahimovic, även om han var 40 år och hade ett brutet ben, säger han på en presskonferens.

Det svenska landslaget har ett viktigt dubbelmöte mot Italien för att nå en efterlängtad VM-plats. Anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic har gjort det klart att det inte blir en comeback i landslaget.

En som är lättad över att Ibrahimovic inte kommer att spela på fredag är den italienska mittfältaren Daniele de Rossi. 

- Att Ibrahimovic inte är med blir en klar fördel för alla lag som möter Sverige. Jag skulle inte vilja möta Ibrahimovic, även om han var 40 år och hade ett brutet ben, säger de Rossi på en presskonferens under onsdagen.

De Rossi nämner också att den svenska anfallarens frånvaro är en fördel för Italien att ta sig till VM, men att Sverige inte är ett okänt lag för honom. 

- Vi känner till många svenska spelare, många av dem spelar i Europa och Italien. 

Det är tydligt att VM är viktigt för den italienska mittfältaren. De Rossi har spelat tre VM med Italien, och siktar nu mot sitt fjärde. Men för Sverige kanske det är ännu viktigare, då senaste gången man kvalificerade sig till världsmästerskapet var år 2006.

- De kommer att ge allt de har, och vi måste göra detsamma, säger de Rossi.

Publicerad 2017-11-09 kl 08:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons