TV: Här snuvas United-stjärna på mål: "Bara för Martial att sticka fram huvudet"

VM-kval Europa

Anthony Martial fick ett gyllene läge att utöka för Frankrike.
Men Manchester United-anfallaren stoppades av en vass brytning.
- Det var ju bara för Martial att sticka fram huvudet, tänkte han nog i alla fall, kommenterade C Mores Christopher Kviborg.

Se Martials jättechans i spelaren ovan.

Frankrike inledde VM-kvalet tidigare i veckan då man spelade 1-1 hemma mot Ukraina, en missräkning för den regerande världsmästaren.

På söndagen fick man chans till revansch mot Kazakstan på bortaplan och knappt 20 minuter in i matchen gav Antoine Griezmann Frankrike ledningen med 1-0.

I slutet av första halvlek fick också Anthony Martial, till vardags i Manchester United, en jättechans att utöka Frankrikes ledning. Anfallaren skulle bara nicka in bollen i öppet mål från någon meter, men en brytning från Kazakstans Serhiy Malyi stoppade Martial.

- Det var ju bara för Martial att sticka fram huvudet, tänkte han nog i alla fall. Riskabel spark från Malyi, men det räddar nog ett mål, kommenterade C Mores Christopher Kviborg.

På hörnan som följde efter Martials chans blev sedan Malyi olycklig då han nickade in bollen i eget nät fram till 2-0 för Frankrike.

Kylian Mbappé kostade sedan på sig att bränna en straff när slutresultatet stannade vid 2-0.