Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Därför nobbade Marcus Nilsson Helsingborgs IF

Sillybloggen

Mittbacken Marcus Nilsson valde att fortsätta i Kalmar FF istället för att återvända till Helsingborg, klubben och staden i hans hjärta.

– Jag har inte velat säga nej till Helsingborg och har funderat i flera veckor. Mitt hjärta drar ju mig till Helsingborg. Det är min hemstad och klubben i mitt hjärta, men beslutet är taget mer med hjärnan än hjärtat denna gången, säger mittbacken till HD.se.

Nilsson stannar i Kalmar säsongen ut, därefter går hans kontrakt med holländska FC Utrecht ut. Men att då återvända till Helsingborg i tre nya år som kontraktsförslaget från HIF ville var till slut inte aktuellt.

– Målet är att komma ut i Europa igen och även om jag skulle få ett fördelaktigt kontrakt med HIF som gjorde det relativt lätt att lämna, så är risken stor att jag skulle bli kvar i Sverige. Som sagt så funderade jag länge och fick lite ångest när beslutet väl var taget. Men jag tror detta är bäst för min karriär. Jag trivs väldigt bra i Kalmar. Tränaren tror på mig, jag spelar mycket och har en viktig roll i laget. Skulle jag byta till HIF så uppstår en ny konkurrenssituation och det är en risk man tar då att flytet som finns nu för mig försvinner.

Annons
Publicerad 2014-07-30 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto