Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

HIF stänger av ytterligare två

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

HIF stänger av ytterligare två personer.
Totalt har nu sju fått maxstraffet av klubben.
- Vi har goda förhoppningar om att kunna identifiera flera, säger klubbdirektören Mats-Ola Schulze till klubbens hemsida.

Arbetet efter skandalen på Olympia, där en grupp maskerade personer tog sig in på plan och attackerade Jordan Larsson, fortsätter. Svensk Elitfotboll har sjösatt en haverikommission som man hoppas ska ge svar på vad det var som gick snett.

- Det är otroligt lätt att i affekt slänga ur sig alla möjliga svar men så enkelt är det inte. Därför inrättar vi en haverikommission som får i uppdrag att vid sidan av löpande verksamhet fokusera på alla delar av ett problemarrangemang, sa Svensk Elitfotbolls generalsekreterare Mats Enquist till Fotbollskanalen då.

Dessutom fortsätter Helsingborg med arbetet att identifiera de personer som tog sig in på planen. Sedan tidigare har man stängt av fem personer i två års tid (vilket är maximalt vad en arrangör kan utfärda) och på fredagen meddelade man att ytterligare två personer fått samma besked.

- Vi har goda förhoppningar om att kunna, tillsammans med polisen, identifiera fler den närmsta veckan, säger klubbdirektören Mats-Ola Schulze till klubbens hemsida.

Svensk Ellitfotbolls haverikommission hoppas kunna presentera en rapport kring händelsen på Olympia inom bara några veckor.

Publicerad 2016-12-02 kl 19:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons