Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Linderoth säker: ”Bagarn kommer ta över Mjällby”

Foto: Scanpix

UPPLANDS VÄSBY. Patrik ”Bagarn” Rosengren kommer ta över som tränare i Mjällby framöver. Det menar nuvarande tränaren Anders Linderoth.
- Han är definitivt framtida tränaren i Mjällby, säger Linderoth.

Han är en profil både i Kalmar FF och Mjällby AIF efter sin långa och framgångsrika spelarkarriär. Nu är Patrik "Bagarn" Rosengren assisterande tränare i Mjällby - och den förre försvarsgeneralen ser ut att ha en framtid i klubben.

Mjällbys nuvarande huvudtränare, veteranen Anders Linderoth, är säker på att 43-årige Rosengren kommer att ta över som tränare i Blekinge-klubben framöver.
- Han är definitivt framtida tränaren i Mjällby, när han har gått klart sin utbildning. Han är väldigt duktig och uppskattad av spelarna, säger Linderoth på superettans upptaktsträff.

Mjällby har annars inte allt för höga mål med årets säsong, efter att ha ramlat ur allsvenskan i fjol.
- Folk på Listerlandet vill att vi ska upp direkt igen, men de ser inte verkligheten. Vi har bytt ut 12-13 spelare från i fjol. Vi ska jobba vidare med att bygga nytt och vill tillbaka så småningom, säger Anders Linderoth.

Uppe på scenen på upptaktsträffen samtidigt som Mjällby var även Brommapojkarna, som också åkte ur allsvenskan senast.
- Vi siktar på en mittenplats. Det är ingen press på mig och spelarna att ta oss upp direkt. Vi har inget val, vi måste satsa ungt och bygga för framtiden, säger nye tränaren Magni Fannberg.

Publicerad 2015-03-26 kl 11:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons