Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Värnamo-tränaren hyllar talang: "Tyvärr har Jesper Jansson upptäckt honom"

Superettan

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Roar Hansen hyllar Värnamos ungdomar.
Bajens sportchef Jesper Jansson har redan ögonen på Daniel Ask.
- Han har ju redan upptäckt honom, säger Hansen under upptaktsträffen.

Foto: Bildbyrån/C More

Se Roar Hansen prata om Daniel Ask i spelaren.

Den tidigare Helsingborg- och Åtvidaberg-tränaren Roar Hansen tillträdde i fjol som ny tränare i Värnamo. Han anser sig ha tagit över ett lag med flera unga, lovande spelare, däribland 19-årige mittfältaren Daniel Ask, som i december i fjol skrev A-lagskontrakt med föreningen.

- Vi har några nya spännande på gång. Första gången jag träffade Daniel Ask, så blev jag kär, precis som när man träffar sin fru. Jag blev förälskad vid första ögonkastet. Det är en, men det finns flera stycken, säger Hansen.

Men tränaren räknar inte med att behålla talangen särskilt länge, då han under upptaktsträffen avslöjade att Hammarbys sportchef Jesper Jansson redan har koll på mittfältaren.

Annons

- Tyvärr, Jesper Jansson. Han har ju upptäckt honom, men nu har jag gjort det offentligt. Nu vet alla det. Får jag kanske upp priset, eller hur Lunkan ((Tomas Lundqvist, sportchef Värnamo)?

Värnamo knep i fjol en sjätteplats under förre tränaren Christian Järdlers ledning, men tippades i år, av journalisterna, på en 14:e-plats.

Publicerad 2018-03-26 kl 13:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto