Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bråk mellan spelare när Bajen förlorade mot Blåvitt: "Han tog det personligt"

Allsvenskan

Inför förlängningen rök Nzuzi Toko och Abbe Khalili ihop.
Något som förvånade Blåvitt-spelaren.
- Jag skrek till mina lagkamrater att deras spelare är trötta och att vi är starkare och bättre. Han tog det personligt, säger han.

3:56
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Matchen stod 1-1 när domaren blåste av och lagen skulle samla ihop sig inför förlängningen. Då rök Nzuzi Toko och Abbe Khalili ihop i närheten av Hammarbys bänk, och många andra spelare skyndade dit. Efter en stund särades lagen.

Toko hade strax innan sparkat omkull Muamer Tankovic. Och Blåvitt-spelaren var förvånad över att Bajen-spelarna ville bråka.

- Jag skrek till mina lagkamrater att deras spelare är trötta och att vi är starkare och bättre. Då tror jag att han tog det personligt och blev irriterad. Men jag pratade ju bara med mina lagkamrater, säger Toko och fortsätter:

- Jag blev förvånad över hans reaktion. För det påverkade tydligen. Om du är fokuserad på ditt lag så påverkas du inte. Men det syntes tydligt att vi hade mer kraft än deras spelare. Vi hade momentum och det var därför jag ville pusha mina spelare. Och det påverkade ju deras spelare.

ANNONS

Toko har rätt i att hans lag var starkare och bättre där och då. I förlängningen satte Hosam Aiesh 2-1 på straff innan Sargon Abraham fastställde slutresultatet till 3-1.

Publicerad 2020-06-26 kl 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto