Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Därför bänkades Djurdjic - som ger Billborn rätt: "Var ett bra beslut"

Svenska Cupen

STOCKHOLM. Nikola Djurdjic fick inleda på bänken mot Dalkurd.
Men forwarden hänger inte läpp över Stefan Billborns beslut.
- Inga problem för mig, säger serben till Fotbollskanalen.
- Gäller att hålla alla spelare varma, kommenterar Billborn.

4:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Hammarbys möte med Dalkurd i spelaren.

Hammarby slog Dalkurd med 3-1 i svenska cupen under söndagen. Då fick stjärnforwarden Nikola Djurdjic inleda på bänken. Han hoppade dock in i den andra halvleken.

Efter segern förklarade Bajens tränare Stefan Billborn varför han valde att spela med Imad Khalili längst fram i planen istället för Djurdjic.

- Dels hade vi en ambition när vi klev in i cupspelet om att inte ha bränt massa spelare, att typ cementera en elva redan i cupspelet. Det gäller att hålla alla spelare varma. Därför tror jag det är viktigt att man kan rotera lite. "Niko" har spelat de andra två matcherna (i gruppspelet) och det var meningen att Imad skulle ha spelat högre upp i planen i förra matchen men då fick han vikariera som vänsterback eftersom vi knappt fick ihop ett lag. Då kändes det som ett utmärkt tillfälle att spela Imad centralt i den här matchen. Jag ville också få in Darijan (Bojanic) och "Alex" (Alexander Kacaniklic) på planen, som inte spelat så mycket. Så det fick gå före. Jag lägger ingen värdering i den uttagningen. Det är bra fotbollspelare båda två (Djurdjic och Khalili), säger Billborn.

ANNONS

Djurdjic själv säger sig ta situationen med ro.

- Jag är här för att representera Hammarby och får jag sitta på bänken så sitter jag där, det är inga problem för mig, kommenterar forwarden.

Han har inte fått någon förklaring av Stefan Billborn till varför han sattes på bänken.

- Nej, vi pratade inte alls om det. Men vi vann matchen så det var ett bra beslut. Jag har respekt för beslutet och när jag får mina minuter framöver kommer jag göra mitt jobb, säger Djurdjic.

Publicerad 2019-03-04 kl 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto