Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Avdic tränar med landslaget - Toivonen står över

Foto: SCANPIX

Denni Avdic tränar tillfälligt med landslaget efter att Ola Toivonen fått ledigt från dagens träningspass av privata skäl.

Ola Toivonen har fått ledigt från dagens träning med landslaget av privata skäl. Landslaget har då valt att ta med en extra spelare till landslagets träning, vilket gör att AIK:s Denni Avdic för dagen tränar med Blågult.

- Han är inkallad för att vara med och sparra, han är alltså inte aktuell för landslagstruppen. Det är för att Ola Toivonen är ledig i dag av privata skäl. Det är inget konstigt eller märkligt med det och något som vi visste om innan, men det gör att han inte kan vara med på träningen. Därför har vi tagit in Denni, säger förbundskapten Janne Andersson.

Varför just Denni?
- Vi ska jobba försvarsspel i dag där vi ska ha två lag som ska turas om att spela som Luxemburg respektive Sverige, och då passar han bra in som typ, han är en bra sparringspelare helt enkelt. Det var den typen av spelare vi sökte och då passade det bra med Denni. Han är Stockholmsbaserad och tycker att det är roligt att vara med.

Sverige möter Luxemburg på fredag 7 oktober och Bulgarien på måndag 10 oktober.

Publicerad 2016-10-04 kl 11:10
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER