Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Flera derbyn när Hammarby startar försäsongsturnering: "Bra motstånd"

Damallsvenskan

Damallsvenskan och elitettan är uppskjuten.
Nu tar Hammarby initiativ till en försäsongsturnering.
- Detta gör att vi kommer bättre förberedda till säsongsstarten, säger sportchef Johan Lager till klubben.

Foto: Bildbyrån

Det kommer att dröja tills ligafotbollen i landet drar igång. Tidigare i veckan meddelade SvFF att målsättningen är att premiärerna på dam- och herrsidan ska spelas vid månadsskiftet maj/juni, men det beror på om spridningen av coronaviruset lagt sig eller inte.

För att hålla formen uppe meddelar nu Hammarby att de har tagit initiativ till en försäsongsturnering inför elitettans seriestart. Detta tillsammans med AIK, Djurgården, BP, IK Uppsala och Eskilstuna United. Klubben skriver vidare att spelschemat ännu inte sär spikat men att turneringen startar helgen 18-19 april där Hammarby möter AIK och fortlöper de fyra efterföljande helgerna.

Annons

Vi kommer följa de riktlinjer som finns från UEFA samt SVFF som gäller när man ska spela utan publik. Spelarna och ledarna ser fram mot dessa matcher mot bra motstånd i väntan på Elitettan. Detta gör att vi kommer bättre förberedda till säsongsstarten, säger sportchef Johan Lager.

Hammarby skriver även att matcherna kommer att genomföras utan publik.

Publicerad 2020-03-24 kl 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto