Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Granqvist sjuk - kan missa mötet med Turkiet: "Inte stängt möjligheten"

Sverige (herr)

Andreas Granqvist är sjuk och avstod dagens träning. 
Landslagskaptenen kan därmed missa mötet med Turkiet.
- Vi har inte stängt möjligheten, säger förbundskapten Janne Andersson under dagens presskonferens. 

Foto: Bildbyrån

Sveriges landslagskapten Andreas Granqvist vilade senast i träningsmatchen mot Österrike i Wien, men förväntades spela från start i måndagens möte med Turkiet i Nations League på Friends Arena. Nu är det däremot oklart om mittbacken kommer till spel i turneringen. 

Granqvist avstod i dag landslagets träning med anledning av feber, vilket innebär att det ännu är oklart om han kan komma till spel mot Turkiet. 

- Han insjuknade i natt i feber. Janne (Andersson) kommer berätta mer på presskonferensen om chanserna till spel, säger Blågults presschef Staffan Stjernholm till Fotbollskanalen. 

ANNONS

- Tyvärr har han lite feber och är kvar på hotellet. Sedan får vi se vad det innebär. Det är omöjligt att sia om (huruvida han kan spela). Han har feber just nu och därför var han inte med på dagens träning, säger Janne Andersson under presskonferensen. 

Det är därmed inte uteslutet att Granqvist inte kan vara med.

- Vi spelar inte förrän i morgon kväll, men jag vill inte spekulera i det. Vi har inte stängt möjligheten, men vi får avvakta och se, säger Andersson. 

Om Granqvist inte kommer till spel, så lär möjligen Pontus Jansson få chansen från start bredvid Victor Nilsson Lindelöf i den svenska backlinjen. Jansson ersatte Nilsson Lindelöf bredvid Granqvist i VM-premiären mot Sydkorea i Ryssland. 

Albin Ekdal, som i dag var tillbaka i träning, ersätter därmed Granqvist på Sveriges presskonferens i dag inför Nations League-mötet. 

ANNONS

Presskonferensen börjar klockan 13.15 och sänds på Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-09-09 kl 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto