Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
46v

Hareide bekräftar: Sverige mot Danmark i januari

Foto: Bildbyrån

Sverige ställs mot Danmark i Abu Dhabi i januari.
Det bekräftar den danska förbundskaptenen Åge Hareide för danska TV3 Sport.
- Jag kan inte bekräfta det 100 procent. Jag vet att Lasse Richt (landslagschefen) presenterade att det var aktuellt, säger Peter Wettergren till Fotbollskanalen.

Det Svenska Fotbollförbundet har tidigare meddelat att det för femte året i rad blir en januariturné till Abu Dhabi. Turnén kommer att äga rum den 2 till 12 januari och innefatta två matcher.

Nu är det även klart att Danmark kommer att åka till Abu Dhabi, det bekräftar landets förbundskapten Åge Hareide för danska TV3 Sport. Den tidigare MFF-tränaren bekräftar också att man kommer att möta Sverige under turnén.

- Jag kan inte bekräfta det 100 procent. Jag vet att Lasse Richt (landslagschefen) presenterade att det var aktuellt, men om det är bekräftat det vet jag inte. Däremot kan jag vara ärlig med att säga att vi har pratat om Danmark och att de skulle till Abu Dhabi. Men bekräfta kan jag definitivt inte göra, säger den assisterande förbundskaptenen Peter Wettergren till Fotbollskanalen.

SvFF kom senare under måndagskvällen med en uppdatering på sin hemsida. Där skriver man att det "med största sannolikhet" blir ett möte med Danmark i januari.

- Ja, men det är inte helt klart. Inga papper är undertecknade, säger Lars Richt till svenskfotboll.se.

- Vi har sedan en tid pratat med varandra, men det återstår fortfarande några detaljer innan vi kan sätta bläck på papper.

Om mötet blir av skriver SvFF att det kommer att spelas den 11 januari. Ytterligare en match ska bokas in före det. Där är det fortfarande oklart med motstånd.

Vi för fortfarande diskussioner och hoppas att återkomma inom kort med besked, säger Richt.

Publicerad 2017-11-27 kl 16:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons