LE HAVRE. Sverige slutade tvåa i gruppen efter 0-2 mot USA.

1 - Underkänd

Caroline Seger
UT 63. Den enda som hade förmåga att hålla bollen i emellanåt och lugna ner spelet. Passningarna gick oftast rätt, men kan våga mer.

Nathalie Björn
Gjorde mästerskapsdebut men det märktes inte. Lugn och klok. Började på en ganska ovan position som högerback och flyttade sedan till centralt mittfält. Modig och bra passningsspelare

Amanda Ilestedt
Mästerskapsdebut och kastades verkligen in i en  svår match. Försvarade sig bra men blandade och gav i passningsspelet.

Kosovare Asllani
UT 79. Blev mycket försvarsspel i början och det är inte Asllanis starkaste sida. La ändå ner ett bra jobb. Växte in i det offensivt och hade några fina instick. Svagt avslut på fint läge ut till höger i straffområdet i första halvlek.

Sofia Jakobsson
Fick slita hårt mot duktiga Megan Rapinoe. Gjorde ett bra jobb. Kom till ett par bra inläggssituationer men var inte vass i de avgörande situationerna.

Stina Blackstenius
Svår match för Blackstenius. Bra arbetsinsats och ville visa. Fint läge i andra halvlek efter pass från Asllani. Annars var det inte många chanser.

Fridolina Rolfö
IN 57. Kom in i andra halvlek. Hjälpte Jonna Andersson i defensiven och klarade av att hålla i bollen och oroa motståndarna.

Hedvig Lindahl
Fick mer att göra i den här matchen. Kunde ha blivit mer än 0-2. Bra parad i slutet. Ett par svaga ingångssättningar. Konstigt 0-2-mål där bollen satt vid Lindahls första stolpe.

Olivia Schough
UT 57. Första starten i VM. Hade en tuff match. Skapade inget framåt och fick kämpa hårt med USA:s skickliga högerytter Tobin Heath.

Jonna Andersson
Hade en tuff match mot Tobin Heath. Åkte bland annat på en tunnel vid straffområdeslinjen, och vid 0-2 täckte hon inte ytan vid första stolpen.

Julia Zigiotti Olme
Mästerskapsdebut och det var inte helt enkelt mot ett vasst motstånd. Hade det tufft i början men växte in i det och spelade upp sig i andra halvlek. Tappade ytan vid första stolpen vid 1-0.