JÖNKÖPING. Sverige förlorade med 1-0 mot Nordmakedonien i kvalet till U21-EM.

2 - Godkänd
1 - Underkänd

-

Yasin Ayari
Bäst på plan och det borde kännas märkligt för honom att lämna planen poänglös. Flera fina inspel, en soloshow där han dribblade sig in i motståndarens straffområde och ett grymt förarbete där han frispelade Vilhelmsson med fem minuter kvar.

Josafat Mendes
Ägde högerkanten. Stark offensiv med flera bra inlägg, bland annat till Ondrejka då det var väldigt nära att bli 1-1.

Jacob Ondrejka
IN 54. Starkt inhopp. Dribblade sig igenom motståndare, hittade flera bra inspel och var väldigt nära att sätta 1-1 och i sista minuten hade han ett bra inlägg där Erabi var nära att nicka bollen i mål.

Noel Törnqvist
Kan inte lastas för 0-1-målet. Hade sedan inte mycket att göra fram till slutet då han räddade laget från att åka på ett andra baklängesmål.

Daniel Svensson
UT 69. Det hände mycket kring Svensson. Gjorde mycket bra, framför allt i offensiven där han flera gånger visade upp en fin fot. Förlorade två en mot en defensivt, en av gångerna blev det en straffsituation. Stark tvåa.

Hugo Larsson
Började trevande och slog bort någon boll och lyckades några gånger inte stoppa kontringar. Spelade upp sig. Gjorde det ofta enkelt.

Sebastian Nanasi
IN 54. Bra inhopp. Rörlig och fick en hel del boll. Bra samspel med lagkamraterna.

Williot Swedberg
IN 54. Bra inhopp. Hade ett farligt inlägg och en väldigt fin öppnande passning till Mendes som slog inlägg till Ondrejka som var nära att sätta 1-1.

Casper Widell

Blandade och gav. Slog bort en del passningar. Bättre i press- och duellspel där han var stark. Svag tvåa.

Armin Gigovic
UT 54. Började bra och var stark i pressen. Men fick inte fart på laget eller sig själv. Lämnade planen tidigt i andra halvlek. Svag tvåa.

Jusef Erabi
Anfallare bedöms ofta för målen och Erabi hade chanser att göra mål, men lyckades inte få in bollen. Annars bra i press och stark felvänd där han sög in det mesta.

Roony Bardghji
UT 54. Lyckades inte komma till sin rätt och hotade alldeles för sällan. Slarvig i passningsspelet. Lämnade planen tidigt i andra halvlek.

Jesper Tolinsson
UT 76. Svarade för ett misstag när han slog in en svår passning i straffområdet vid 0-1. Det blev matchavgörande. Spelade sedan upp sig. Bra i försvarsspelet och vann tillbaka många bollar.