Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spelare i LB07 riktar hård kritik mot styrelsen: "Det tror vi inte alls på"

Damallsvenskan

LB07 är i ekonomisk kris och kan dra sig ur elitettan.
Lagets försvarsspelare Sofia Wännderdahl är kritisk till styrelsens agerande.
- Man förstår att de redan gett upp. Klart att man är otroligt besviken och arg på dem, säger Sofia Wännerdahl till Sydsvenskan.

Foto: Bildbyrån

Stämningen är allt annat än positiv i LB07 för tillfället. Nedgraderingen från damallsvenskan och det misslyckade samarbetet med Malmö FF ser ut att slå hårt ekonomiskt mot Limhamnsklubben, som nu kan dra ur sitt elitettan-lag. Och besvikelsen hos lagets försvarsspelare Sofia Wännerdahl är stor.

- Vi blev inkallade till ett möte runt femtiden [onsdag eftermiddag]. Vi vet att det varit tufft ekonomiskt, men vi tycker inte att styrelsen varit tillräckligt uppriktig med hur situationen egentligen sett ut, säger Sofia Wännerdahl till Sydsvenskan och fortsätter:

- Styrelsen påstår att det kom som en chock att vi tappat en stor sponsor. Men det tror vi inte alls på. Det kan inte ha kommit från ingenstans. Vi frågade vad som hade hänt och de berättade att de hade haft ett muntligt avtal med sponsorn.

ANNONS

Sofia Wänderdahl är kritisk till styrelsens agerande.

- Styrelsen har byggt upp en vision, att det ska satsas och att vi ska tillbaka till Damallsvenskan. Allt för att få spelarnas förtroende, säger hon.

- Man hoppas att det ska lösa sig ändå, vi har ändå planerat våra liv efter detta, avslutar Sofia Wännerdahl.

Publicerad 2020-02-06 kl 12:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto