Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Spelarna hyllar Fransson: "Påminner om Rasmus Elm"

Foto: SCANPIX

Tio nya spelare jämfört med EM-truppen. Vem som har imponerat mest?
- Alexander Fransson, han påminner om Rasmus Elm, säger Jimmy Durmaz till Fotbollskanalen.

Efter EM slutade Zlatan Ibrahimovic, Andreas Isaksson och Kim Källström och dessutom har flera fallit bort på grund av skador och annat. I Janne Anderssons första trupp är det tio nya spelare jämfört med EM-truppen. Och det är några som har imponerat på träningarna.

- Ja, Alexander Fransson. Där har vi en bra spelare. Hans passningsspel, hans spelförståelse. Av spelarna som är nya så är det han som sticker ut. Han påminner lite om Rasmus Elm, med sitt passningsspel, driv och så. Han ska bara ta för sig lite mer, säger Jimmy Durmaz.

Emil Forsberg var precis som Durmaz med i EM och "Foppa" har också blivit imponerad av några av de nya spelarna.

- Det finns många duktiga. Alexander Fransson är en duktig spelare, "Totte" Nyman har imponerat. Det är väl spelarna som har imponerat, säger han.

När landslaget samlades innan EM meddelade Kim Källström att han skulle sluta efter EM. Då fick han frågor om hur han ser på framtiden. Svaret blev positivt och mittfältaren hyllade Alexander Fransson som han mött i Schweiz.

Jätteduktig. Väldigt mogen och kompetent spelare som har haft en väldigt bra utväxling under våren. Basel är ju det klart bästa laget i ligan så han är ju med och styr och ställer i spelet, Basel har ju boll väldigt mycket. En väldigt duktig spelare. Jag hade aldrig sett honom spela innan och det var en väldigt positiv överraskning. Hoppas att det fortsätter så, sa Källström.

Publicerad 2016-09-03 kl 16:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER