Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Svensk offensiv ska överraska Italien: "Vi ska inte backa hem"

Foto: Bildbyrån

Viktigt att hålla nollan på hemmaplan.
Men räkna inte med ett defensivt Sverige.
- Hoppas att vi visar direkt efter avspark att vi ska gå för tre poäng och att vi ska gå framåt, säger Marcus Berg.

Sverige börjar på hemmaplan och på måndag är returen i Milano. Det skulle givetvis vara jobbigt för Sverige att släppa in mål på Friends eftersom bortamålsregeln räknas. Men räkna inte med att Janne Anderssons landslag backar hem och fegar.

- Det är viktigt med en bra defensiv för att hålla nollan, men samtidigt spelar vi hemma och det hoppas jag att vi visar direkt efter avspark att vi ska gå för tre poäng och att vi ska gå framåt. Vi har kört vårt spel och har gjort det bra. Så det blir mest fokus på vad vi har gjort bra och försöka göra samma sak nu, säger Marcus Berg.

Ludwig Augustinsson får en tuff uppgift mot Italiens skickliga kantspelare men hoppas, precis som Marcus Berg, att Sverige kan attackera.

- Vi ska inte backa hem. Vi har respekt för motståndaren men får inte bli passiva för det. Vi är på hemmaplan och här har vi gjort jättebra resultat. Så vi ska försöka bjuda på det fina spelet vi har gjort på hemmaplan. Det gäller att vi är aggressiva, att vi har boll och vi ska allt styra och ställa lite också, säger han.

Lagkapten Andreas Granqvist håller med sina lagkamrater

- Det är viktigt att vi vågar ha ett eget spel som vi framför allt hade mot Frankrike och förhoppningsvis gör något mål. Samtidigt är det så klart viktigt för oss att hålla nollan på hemmaplan, säger han.

Publicerad 2017-11-10 kl 17:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons