Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Andersson litar på samma manskap: "Många visade att man räcker till"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Bra insatser mot Vitryssland och mot Portugal.
Därför väljer Janne Andersson att plocka ut i princip samma manskap mot Frankrike.
- Det var många som visade att man räcker till och gör det bra på den här nivån, säger Andersson till TV4 om sin uttagning.

Det bjöds på få överraskningar då Janne Andersson under måndagen presenterade den blågula truppen till mötet med Frankrike på Friends Arena den 9 juni. Förbundskapten Janne Andersson skiftade bara två spelare mot den senaste samlingen vilket han motiverade med truppens fina insatser under den senaste samlingen.

- En bra trupp och tittar man tillbaka på senaste samlingen är det många av de här spelarna som är med. Jag tycker att vi gjorde en bra samling, både matchen mot Vitryssland och Portugal var bra. Det var många som visade att man räcker till och gör det bra på den här nivån. Då är det klart att det blir grunden till den här samlingen också. Jag känner mig väldigt nöjd med truppen som den ser ut, säger Andersson till TV4 efter att ha presenterat sin trupp.

- Vi kommer jäkligt väl förberedda och vi kommer att göra vårt absolut yttersta, springa och slita och kämpa för att vi ska göra en bra match. Resultat kan man inte förvänta sig någonting kring för det vet man inte i idrott, däremot att förberedelserna kommer att vara väldigt noggranna.

Se hela intervjun med Janne Andersson spelaren.

Truppen:

Målvakter: Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt, Robin Olsen.

Försvarare: Ludwig Augustinsson, Andreas Granqvist, Filip Helander, Pontus Jansson, Emil Krafth, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Martin Olsson.

Mittfältare: Viktor Claesson, Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Oscar Hiljemark, Jakob Johansson, Sam Larsson, Sebastian Larsson.

Anfallare: Marcus Berg, John Guidetti, Christoffer Nyman, Ola Toivonen.

Publicerad 2017-05-29 kl 16:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons