POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: De kan ersätta Lindelöf: "Finns bra alternativ"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Här är Sveriges oro.
Victor Nilsson Lindelöf riskerar att missa lördagens match.
- Självklart vill jag att han ska spela, säger Janne Andersson till Fotbollskanalen.

På torsdagens träning stukade Victor Nilsson Lindelöf foten vilket gör att han riskerar att missa lördagens match mot Vitryssland. På fredagens träning körde han för sig själv och nu återstår det att se om han kan spela.

- Det är det enda som har stört under det här lägret. Han körde själv i dag och det kändes ganska bra. Vi kommer att ta beslut i morgon, säger Janne Andersson.

- "Vigge" har gjort det bra med "Granen". Jag vill hellre tänka på vad jag har jag att tillföra än att tänka på vad jag saknar och jag tycker att vi har bra alternativ. Mot Luxemburg skadade sig Lustig och då kom Krafth in och gjorde det bra, men Victor har självklart gjort det bra och givetvis vill jag att han ska spela, men jag är inte orolig.

Vem ersätter om han inte kan spela?
- Pontus Jansson och Filip Helander kan ersätta. Filip har varit borta ett tag men har kommit igång det senaste igen. Pontus har gjort det bra i sitt klubblag. Det finns bra alternativ.

Hur ser du på Vitryssland?
- En oviss motståndare. Osäkrare än vanligt med tanke på att man har en ny förbundskapten. En motståndare som har kvaliteter. Jag har den allra största respekten för Vitryssland. Jag kommer inte att ta ut laget efter motståndet. Vi vet inte riktigt hur Vitryssland kommer att spela.

Viktor Claesson har gjort succé i Krasnodar - men till vänster på mittfältet, en position som Emil Forsberg har lagt beslag på i landslaget. Frågan är om Claesson är aktuell till höger mot Vitryssland?

- Jag tycker att Viktor har egenskaper som kan spela till höger. Jag är inte så bunden till vilken sida de måste spela på. Det är en styrka hos Viktor att han kan spela på flera positioner.

Publicerad 2017-03-24 kl 12:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå