Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: On Tour: "Saknades någon som blev lite förbannad"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Andersson hämtade sig från sjukdom och satt på Sveriges bänk mot Bulgarien.
Men förbundskaptenen tvingades att ta en biroll.
- Man kan ju undra om det påverkade någonting. Han och Peter Wettergren är ju olika människotyper och det saknades någon som blev lite förbannad, säger Olof Lundh.

Fotbollskanalen on Tour kommer med en sista rapport från Sofia, Bulgarien, innan Sveriges landslag fortsätter till Minsk inför mötet med Vitryssland på söndag. Torsdagskvällens match slutade med en bulgarisk 3-2-seger. När förbundskapten Janne Andersson mötte pressen dagen efter match poängterade att Sverige hade ett övertag sett till statistiken.

- Så är det naturligtvis. Samtidigt är det som när Lasse Lagerbäck satt efter Trinidad/Tobago och räknade målchanser. Det är skitsamma, de förlorade. Men jag gillar att Janne ändå kan vara ärlig med att jättemånga spelare inte kom upp i det de hade behövt göra och det brast med många tekniska misstag, säger Olof Lundh.

Janne Andersson hade drabbats av magsjuka inför mötet med Bulgarien och även om han kunde vara med på bänken så var det en återhållsam förbundskapten som var svag efter sjukdomen.

- Man kan ju undra om det påverkade någonting. Han och Peter Wettergren är ju olika människotyper och det saknades någon som blev lite förbannad. För man kunde ju se redan från början, att bulgarerna som Janne och Peter hade pratat om inför. Och ändå verkade de svenska spelarna lite tagna, säger Lundh.

Se On Tour i spelaren ovan.

Publicerad 2017-09-01 kl 14:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons