Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Sex svenskar riskerar missa play off - Granqvist går hårt åt reglerna: "Väldigt konstigt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I klippet visas hela presskonferensen inför mötet mellan Holland och Sverige

AMSTERDAM. Sex spelare riskerar avstängning i play off.
Något Andreas Granqvist går hårt åt.
- Väldigt konstigt att varningarna följer med, säger han.

Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Jakob Johansson och Emil Krafth är alla en varning ifrån att stängas av i ett eventuellt play off. En klurig situation när man på tisdagen möter Holland på Amsterdam Arena.

- Det är väldigt konstigt att varningarna följer med från gruppen. Vi är medvetna om detta och det finns där så klart. Men vi måste spela vårt eget spel men inte dra på oss något onödigt. Vi har mycket att spela för så vi kan inte springa runt och tänka på det, säger Granqvist.

Holland måste gå för fullt framåt i jakten på många mål för att kunna ta sig förbi Sverige. Andreas Granqvist menar att starten blir viktig.

- Jag tror att Holland kommer att gå för det direkt för att försöka få publiken med sig. Vi måste vara tydliga första 10 minuterna. Sätta den här långa på Ola så att vi får tryck, som mot Luxemburg. Det tror jag kommer att vara nyckeln i morgon. Starten. Tror Holland vill sätta press och vi ska inte bjuda på något. Ni kommer nog få se ett svenskt lag som sätter de här bollarna på våra anfallare, säger han.

Det mesta handlar alltså om hur många mål Sverige kan förlora med, men så tänker inte det svenska landslaget.

- Vi vill vinna matchen och siktar på att vinna gruppen. Vi vet vad vi måste göra. Fokus är att vinna matchen för vi har chans att vinna gruppen. Vi tänker inte på hur många mål vi kan förlora med, säger Granqvist.

- Vi vet att Holland alltid har varit bra. Man har gjort en del ändringar nu. Publiken förväntar sig mer med tanke på vad laget tidigare har gjort. Men det är ett bra lag. Vi hoppas att vi kan göra ett bra resultat.

- Vi visste innan att gruppen skulle bli tuff så vi är nöjda än så länge. Vi får se nu i sista matchen. Vi siktar på att vinna gruppen.

Publicerad 2017-10-09 kl 13:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons