Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Skandal i Forsbergs cupmatch - domaren i ambulans till sjukhus

Emil Forsberg och RB Leipzigs cupmöte med Osnabrück på måndagskvällen slutade i skandalscener. Domaren fick föras till sjukhus efter att ha träffats i huvudet av en inkastad tändare.

Det var vid ställningen 1-0 till Osnabrück i den 71:a minuten, i en match där den förre MFF:aren Emil Forsberg spelade från start, som incidenten inträffade. Någon på läktaren skickade in en tändare mot domaren Martin Petersen och olyckligt nog träffade den så illa att han segnade ned till marken och fick föras till sjukhus med ambulans. En halvtimme efter händelsen kom beskedet att matchen skulle brytas.

- En bitter läxa för oss alla. Å hela VfL Osnabrücks vägnar vill jag be Petersen om ursäkt, sade klubbpresidenten Hermann Queckenstedt via arenans högtalarsystem i samband med att beslutet tillkännagavs.

Enligt vad danska Ekstrabladet skriver förväntas Osnabrück bli uteslutet ur cupen för i år och RB Leipzig därmed tillskrivas segern med sifforna 3-0.

- Ett straff kommer att utfärdas och sportsliga sanktioner meddelas inom kort, säger Ralf Köttker, presschef vid det tyska förbundet, till Der Spiegel.

Publicerad 2015-08-11 kl 08:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons