Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Skandal i Forsbergs cupmatch - domaren i ambulans till sjukhus

Sverige (herr) 2015-08-11 kl 08:08

Emil Forsberg och RB Leipzigs cupmöte med Osnabrück på måndagskvällen slutade i skandalscener. Domaren fick föras till sjukhus efter att ha träffats i huvudet av en inkastad tändare.

Det var vid ställningen 1-0 till Osnabrück i den 71:a minuten, i en match där den förre MFF:aren Emil Forsberg spelade från start, som incidenten inträffade. Någon på läktaren skickade in en tändare mot domaren Martin Petersen och olyckligt nog träffade den så illa att han segnade ned till marken och fick föras till sjukhus med ambulans. En halvtimme efter händelsen kom beskedet att matchen skulle brytas.

- En bitter läxa för oss alla. Å hela VfL Osnabrücks vägnar vill jag be Petersen om ursäkt, sade klubbpresidenten Hermann Queckenstedt via arenans högtalarsystem i samband med att beslutet tillkännagavs.

ANNONS

Enligt vad danska Ekstrabladet skriver förväntas Osnabrück bli uteslutet ur cupen för i år och RB Leipzig därmed tillskrivas segern med sifforna 3-0.

- Ett straff kommer att utfärdas och sportsliga sanktioner meddelas inom kort, säger Ralf Köttker, presschef vid det tyska förbundet, till Der Spiegel.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto