Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Herbers toksågar Higuain: "Han kan dra åt helvete"

Major League Soccer

Gonzalo Higuain imponerar inte på alla i MLS.
Nu går Fabian Herbers ut och sågar argentinaren efter premiären.
- Den killen kan dra åt helvete, säger Chicago-mittfältaren till Zee Soccer Podcast. 

Foto: Bildbyrån.

Inter Miami, som ägs av David Beckham, kryssade mot Chicago (0-0) i MLS-premiären. Miami-stjärnan Gonzalo Higuain kom till spel i 90 minuter, men lämnade planen mållös. 

Nu riktar Chicago-mittfältaren Fabian Herbers skarp kritik mot den argentinske stjärnan, som har en bakgrund med spel i storklubbar som Juventus, Milan och Real Madrid. 

- Den killen kan dra åt helvete. Den killen är så patetisk. Han är självklart på planen, men varje gång en lagkamrat gör en felpassning eller passningen inte går exakt till honom, så står han bara där, tittar och är på dåligt humör. Hans kroppsspråk är hemskt, säger Herbers till Zee Soccer Podcast och fortsätter:

ANNONS

- Jag skulle inte vilja vara lagkamrat med honom. 

Herbers tror inte att Inter Miami kommer nå framgång den här säsongen.

- Jag tror att de kommer att vara ett av bottenlagen den här säsongen på grund av deras budgetproblem, samtidigt som jag inte tycker att de har så mycket kvalitet i deras trupp. Om du är så negativ, så destruktiv och så negativ gentemot dina egna lagkamrater redan i första matchen som Higuain var, så tror jag det kommer bli en lång säsong för Miami och Higuain om det fortsätter så, säger han och fortsätter:

- Han (Higuain) förväntas hjälpa dem (lagkamraterna), lyfta dem och göra dem bättre som en ledare. Jag kan ha fel med den här prognosen (att Miami blir ett bottenlag), men varje gång det var en felpassning himlade han med ögonen och var negativ. 

Alla har dock såklart inte samma uppfattning som Herbers om Higuain.

ANNONS

Inför säsongen uttalade sig förre Elfsborg-backen Christopher McVey, numera i Inter Miami, om hur Higuain är som lagkamrat i den amerikanska klubben.

- Han är en väldigt trevlig person, och jag tycker även det är många sköna grabbar i hela laget. Gonzalo är väldigt ödmjuk och man märker inte av att han har varit och är en stor stjärna. Han är väldigt ödmjuk och det känns bara som han är en lagkamrat. Det blir nästan som att man tycker om honom ännu mer, så det är roligt, sa McVey till Fotbollskanalen då. 

Publicerad 2022-03-05 kl 22:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto