POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLS-VM 2018

Hareide efter tunga uttåget: "Våra tre bästa straffskyttar missade"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna och Danmarks straffmissar i spelaren ovan.

Danmark blev i dag straffat utslaget ur VM.
Då var Åge Hareide besviken efteråt. 
- Våra tre bästa straffskyttar missade sina straffar, säger Danmarks förbundskapten enligt Fifas hemsida. 

Danmarks norske förbundskapten Åge Hareide och hans landslag blev i kväll utslaget ur VM med minsta marginal efter förlust mot Kroatien efter straffar i åttondelsfinalen i Ryssland. I straffläggningen brände Christian Eriksen, Lasse Schöne och Nicolai Jörgensen en varsin straff, vilket var till stor besvikelse för förbundskaptenen. 

- Våra tre bästa straffskyttar missade sina straffar i dag. Jag känner besvikelse med Kasper (Schmeichel) och hela laget. Det här kan hända i en straffläggningen, det är det brutala med fotboll. Kroatien är Europas bästa lag på omställningsspel och att ha kontroll mot ett sådant lag är viktigt, vilket jag tycker att vi hade i andra halvlek, säger Hareide enligt Fifas hemsida.

Hareide var nöjd med lagets insats under ordinarie speltid och i förlängningen, men hyllade även målvakten Kasper Schmeichel efteråt, som stod för en räddning i förlängningen och två räddningar i straffläggningen. 

- Vi står i dag för en bra laginsats. Vi var det bästa laget, åtminstone i andra halvlek. Vi hade kontroll på allt. Sedan är det ett lotteri med straffar och det slutade dessvärre illa för oss, även om Kasper (Schmeichel) levererade fantastiska räddningar, säger han till DR. 

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-07-01 kl 23:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå