POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

TV: Ramos: "Vi gjorde allt vi kunde"

Foto: Bildbyrån.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Spanien blev i dag utslaget ur VM i Ryssland. 
Då var Sergio Ramos stolt över sitt landslag. 
- Vi gjorde allt vi kunde, säger han efter matchen. 

Spanien dominerade under fyra år världsfotbollen genom att ta två EM-guld under 2008 och 2012, men även VM-guld 2010 i Sydafrika, där Andrés Iniesta avgjorde finalen mot Holland i förlängningen till 1-0 i Johannesburg. I dag var det annorlunda - Spanien föll mot Ryssland i åttondelsfinalen efter straffläggning i VM.

Spaniens lagkapten Sergio Ramos var efteråt besviken, men kände ändå stolthet över sina lagkamrater och landslagets insats i turneringen. 

- För att vara ärlig, att bli utslagen är väldigt tufft. Det är väldigt svårt att komma över, men det finns olika sätt att förlora på, att bli utslagna på. I dag känner vi stolthet över att vara spanjorer. Det är sådan fotbollen är. Ibland gör du allt för att vinna, men små marginaler och detaljer avgör, säger lagkaptenen efter matchen. 

- Vi mötte värdnationen, ett bra lag, som tog det till straffar och det var väldigt tufft, en mentalt tuff match. Vi gjorde allt vi kunde och dominerade praktiskt taget hela matchen. Vi skapade många chanser och gjorde allt, fortsätter han. 

Han tycker att det spanska landslaget kan lämna tuneringen med högt burna huvuden. 

- Det känns tufft eftersom att jag ville vinna VM och det gör alltid ont att bli utslagen. Jag tror att alla fans och alla spanjorer såg att vi gjorde allt vi kunde i dag och spelade med hjärtat. Jag tycker att alla spanjorer som såg matchen ska vara stolta över vår insats. Vi lämnar med högt burna huvuden, är stolta över laget och kommer tillbaka, säger han. 

Se hela intervjun i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-07-01 kl 21:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå