Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bajen rädda att hamna utanför topp tre: "Fortsätter vi så här är vi borta från Europa"

Allsvenskan

Ingen seger på de fyra senaste matcherna.
Nu är Hammarby rädda för att hamna utanför topp tre.
- Fortsätter vi så här så är vi borta från Europa, säger Björn Paulsen.

3:07
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Hammarbys möte med Elfsborg.

Hammarby förlorade mot Elfsborg med 0-1 och det betyder fyra raka matcher utan seger. Med sju omgångar kvar är Bajen trea och sju poäng efter ettan AIK (som har en match mindre spelad). Ner till fyran Malmö FF skiljer det bara en poäng och nu börjar oron växa hos Hammarbys spelare.

- Det är fyra matcher i rad och då kan man inte säga att det är otur. Då är det något som är fel. Vi måste komma på vad det är och det måste vi göra snabbt. Det är bara sju matcher kvar och om vi fortsätter så här så är vi borta från Europa, och det är ett av våra stora mål att ta oss dit, säger Björn Paulsen.

Hur ser du på era chanser att ta guld?

ANNONS
- Chansen är inte borta men det är inte vad vi bör titta på nu. Vi borde bara titta på att komma topp tre och få spela i Europa, säger Paulsen till Fotbollskanalen.

Mot Elfsborg tryckte Hammarby på rejält och radade upp målchanser, men bollen ville inte in. Besvikelsen var stor efter slutsignalen.

- Vad ska man säga? Vi förlorade igen. Vi försökte göra det vi trodde på men vi har inte lyckats på fyra matcher nu. Jag vet inte om vi måste förändra något nu, men det är upp till Billborn. Vi spelare måste fortsätta att tro på oss. Vi kommer nog att prata om det här i morgon för nu är det väldigt jobbigt och svårt, säger Paulsen.

Känns det som att förlusterna påminner om varandra?
- Ja så är det. Vi gör ett misstag och motståndarna gör mål. Vi gör tio saker bättre än vår motståndare men vi kan inte göra mål. 

ANNONS
Publicerad 2018-09-26 kl 22:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto