Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Björknesjö besviken på avsluten: "Hade det varit amerikansk fotboll hade vi vunnit med 10-0"

Allsvenskan

STOCKHOLM. BP hade chanser mot Blåvitt.
Men avsluten var alldeles för dåliga.
- Hade det varit amerikansk fotboll hade vi vunnit med 10-0, säger BP-tränaren Roberth Björknesjö på presskonferensen efter matchen.

3:07
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Cristopher Brandeborn fick ett jätteläge, Tim Söderström fick avsluta från nära håll och Gustav Sandberg Magnusson hade en farlig nick. Brommapojkarna saknade inte möjligheter i hemmamötet med IFK Göteborg, men trots flera klara chanser blev laget nollat mot Blåvitt och Stockholmsklubben är nu piskat att vinna i det kommande mötet med Sirius i helgen.

Lagets tränare Roberth Björknesjö var efter matchen missnöjd med resultatet och framför allt lagets oförmåga framför mål. Björknesjö var inne på att laget förde matchen under inledningen men att skärpan saknades när det gällde.

- Vi har två dunderlägen att göra mål, vi missar dem. I stället gör de mål på en tunnel på vår back, stolpe in. Det är klart att det sätter dem i en annan situation. Sedan börjar vi tappa boll i fel läge, får omställningar på oss och jag måste säga att jag tycker att Hysén och Söder är jävligt bra mot oss i dag. De slår ut oss, de skarvar och de är mycket skickligare i avslutningsfaserna än vad vi är. 

ANNONS

I andra halvlek var han inne på att Blåvitt var det något mer spelförande laget. 

- I andra halvlek tror jag att Göteborg har mer bollinnehav. Vi är lite mer ostrukturerade och försöker med långa bollar. Jag är oerhört besviken på vår match, att vi inte lyckas bättre resultatmässigt. Men de (spelarna) kampar hela tiden och i bland får man inte till det.

På söndag väntar ytterligare en riktig ångestmatch för BP:s del då man ställs mot Sirius, just nu precis över kvalstrecket,  på Studenternas i Uppsala.

- När jag började i BP visste jag att det skulle bli jäkligt tufft, jag har sagt hela tiden att jag tror att det kommer att avgöras i sista omgången. Det finns en anledning till att vi ligger där. Killarna kämpar fantastisk bra hela tiden. Hade det varit amerikansk fotboll så hade vi vunnit med 10-0…

ANNONS
Publicerad 2018-10-22 kl 22:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto