Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Eklund kritisk mot domarteamet: "Förutfattade meningar om att vi ska grisa oss till poäng"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Viktor Noring varnades för maskning.
Efter kvarten spelad.
- Jag är besviken, säger FFF-tränaren Hasse Eklund.

Foto: Bildbyrån.

Se målen i Sporten i spelaren ovan.

Domare Kristoffer Karlsson valde att ge Falkenbergs målvakt, Viktor Noring, en tillsägelse efter åtta minuters spel. Anledningen? Han tyckte att FFF-målvakten tog för lång tid på sig.

Sju minuter senare hade domare Karlsson tröttnat - och varnade Noring för maskning.

- Jag är lite besviken på domarteamet som ger oss en varning för maskning redan efter sju minuter. Jag tycker de har förutfattade meningar att vi kommer hit för att grisa oss till en poäng. Vi försöker verkligen spela fotboll och försöker vinna matchen, säger bortalagets tränare Hasse Eklund.

- Vi är inget lag som kommer hit för att maska. Vi blev stressade av varningen och behövde sparka långt, vilket störde rytmen. Det är domaren som leder matchen, tycker han att vi ser ut som ett maskande lag så är det han som bestämmer. Men det känns som att det kom väldigt tidigt, de hade bestämt sig för att vi är ett sådant lag, det känns tråkigt.

ANNONS

Vad Eklund tyckte om matchen annars?

- Sett över hela första halvlek är jag nöjd med vår prestation. Fram till 1-0 är det bra. Sedan gör Hammarby några byten som får bra effekt - de trycker tillbaka oss. När vi väl får tag i bollen har vi inte tillräckligt med kvalitet i omställningarna.

- Men en poäng är ändå bra för oss.

Falkenberg har nu fem matcher utan förlust, en vinst och fyra oavgjorda, och har nu tolv poäng efter 13 spelade omgångar - vilket placerar laget på tolfteplats. Härnäst ställs laget mot Malmö FF på hemmaplan.

Publicerad 2020-08-05 kl 23:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto