Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gult kort efter 15 minuter för maskning - Noring: "Sjukaste jag varit med om"

Allsvenskan 2020-08-06 kl 08:00

STOCKHOLM. Gult kort efter 15 minuter.
För maskning.
- Jag tycker det är tramsigt, säger Viktor Noring till Fotbollskanalen.

4:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se målen från Hammarby-Falkenberg i Sporten.

Falkenbergs målvakt Viktor Noring fick en tillsägelse av domare Kristoffer Karlsson redan efter åtta minuters spel då Karlsson ansåg att FFF-målvakten maskade. Sju minuter senare tröttnade Karlsson - och varnade Noring.

Gult kort för maskning, efter en kvart, alltså.

- Det är faktiskt det sjukaste jag varit med om. Visst, han förklarar för mig att jag lägger bollen i mitten, jag vill ju själv ha den bästa vinkeln till att kunna spela båda mina backar. Men då tycker jag att det är för tajt och då vill jag ta upp laget och flyttar över bollen till högersidan, för vi vill sparka bollen åt den sidan där jag lägger bollen. Och då tycker han att jag maskar efter tolv minuter.

ANNONS

- Davor (Blazevic) gör exakt likadant två minuter efter att jag har fått mitt gula. Då blir det så här: "Okej, om Hammarby hade haft 1-0 hade han fått gult kort då?". Det är tveksamt. Jag vet inte varför det ska vara gult egentligen.

Har du fått en varning så här tidigt innan?
- Aldrig. Kollar man på hur domaren ser på det så fine. Men jag håller inte på och maskar i tolfte minuten. Jag tycker det är tramsigt. 

Har du pratat med Karlsson?
- Jag pratade med honom lite i halvlek och jag förklarade det jag sa till dig innan. Det är inte så att det tar någon extra tid för mig att lägga bollen lite till höger, mina backar måste ändå komma upp innan jag sparkar. Jag förstår hur han ser på det, men samtidigt tar det inte någon extra lång tid för mig att lägga bollen en, två sekunder extra till höger för att vi sen ska lyfta upp. 

ANNONS

Besviken över gult kort - dessutom tvingades Noring bryta matchen i andra halvlek.

- Jag hade någon långboll jag skulle sparka och jag kände att jag blev lite trött i framsidan först och sen kom det smygandes mer och mer och mer. Sen ska jag sparka med vänsterfoten och då känner jag att hela muskeln krampar ihop, då kände jag att det var lika bra att komma ut, mer som en säkerhetsåtgärd. Jag tror inte det ska vara något jätteallvarligt.

Hur Noring ser på slutresultatet 1-1 borta mot Hammarby?

- Tittar man första halvlek tycker jag vi gör en jättebra match. Men det är mycket matcher nu, tätt schema, vi märker att vi blir lite trötta i andra och Hammarby börjar trilla boll som de är duktiga på.

- Sedan håller vi ändå ihop det ganska bra i slutet. Men det är ett skitmål de får tycker jag, lite flax att den touchar och går stolpe in, men en poäng är ändå godkänt.

ANNONS
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto