POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Flera svåra domslut mellan MFF och Blåvitt - MFF nära två utvisningar: "Kunde varit rött kort mot oss"

Foto: Bildbyrån.

MALMÖ. Malmö FF är serieledare, men de balanserade på gränsen med att ha elva spelare kvar på planen mot IFK Göteborg (1-0).
- Fjärdedomaren sa till mig att om det var en grej till så skulle Knudsen bli utvisad, säger Uwe Rösler.

Domarteamet hade en svårjobbad kväll i Malmö när IFK Göteborg var på besök. André Calisir blev utvisad tidigt i andra halvlek med sitt andra gula kort, och enligt MFF:s tränare Rösler var det nära att MFF också fick utvisningar för andra gula kort. MFF hann dock byta ut bägge spelarna. 

- Det kunde ha varit ett rött kort mot oss, för Bonke (Innocent). Jag kände att det var på gränsen så därför bytte jag ut honom direkt, säger Rösler. 

- (Hosam) Aiesh orsakade oss problem. Det var därför vi bytte ut Jonas (Knudsen). Fjärdedomaren sa till mig att om det var en grej till så skulle han bli utvisad. 

På andra sidan var det dock en straffsituation där det inte blåstes för MFF. Det var Rasmus Bengtsson som blev nerdragen. 

- För mig är det solklar straff. Jag känner att två armar drar ner mig bakifrån, säger Bengtsson.

Efter situationen sprang domaren fram för att prata med Bengtsson, som hade knuffat till Sebastian Eriksson efter att Eriksson kommit fram till Bengtsson. 

- (Eriksson) skriker hela tiden, så jag vet inte riktigt exakt vad han sa.

- Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad han skrek, men jag såg att han kom upp nära mig så jag ville bara få bort honom. 

Publicerad 2019-10-06 kl 21:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå