POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Granli riskerar att missa derbyt mot Bajen: "Det är tveksamt"

Foto: Bildbyrån.

Daniel Granli kan missa derbyt mot Hammarby.
Mittbacken har skadebekymmer.
- Det är tveksamt om han kommer att komma ut till spel, säger AIK-tränaren Rikard Norling.

Tarik Elyounoussi är avstängd och kommer inte att spela mot Hammarby på söndag. Därtill löper Daniel Granli, som inte var med senast mot Häcken, risk för att missa derbyt

- Det är tveksamt om Daniel Granli kommer att komma ut till spel. Det är en underkroppsskada, säger tränaren Rikard Norling.

 Vem som ska axla Tarik Elyounoussis roll funderar fortfarande Norling på.

- Vi har ett par tre, fyra alternativ som vi skulle kunna välja. Vi har börjat förbereda ett lite mer aktivt. Vi får se hur det blir, vi bestämmer lag i morgon.

Alternativen vill du inte delge?
- Nej.

Nabil Bahoui spelade på mittfältet, i en "pocketroll", mot Celtic, vilket varit där Rikard Norling i synnerhet använt Tarik Elyounoussi. Bahoui önskar dock att spela högre upp i banan.

- Jag ser mig som anfallare, om du frågar vilken position jag spelar på. Men jag har spelat två matcher mot Celtic på mittfältet. Man vet aldrig hur Rikard tänker, så vi får se, säger Bahoui.

Du trivs bäst som anfallare?
- Det gör jag, det ska jag inte ljuga om. Men sedan spelar det ingen roll var jag spelar om jag vara helt ärlig. Om jag får välja hade jag sagt anfallare. Väljer Rikard att jag ska spela nästan allt, förutom målvakt, hade jag ställt upp på det.

I AIK:s senaste möte med Häcken valde tränaren Rikard Norling att använda Karol Mets som balansspelare på mittfältet i Enoch Kofi Adus frånvaro. Mot Hammarby lär Mets vara tillbaka i backlinjen igen.

- Karol Mets position är mittback som det ser ut nu Adu är vår balansspelare normalt sett. Det är ett potentiellt och sannolikt scenario, säger Norling.

Mötet mellan Hammarby och AIK, på söndag, sänds på C More Fotboll och kan streamas på cmore.se. Matchstart 15.00.

Publicerad 2019-09-20 kl 15:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå