Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Här är Bajens styrka som Djurgården ska se upp för: "Otroligt framgångsrika där"

Allsvenskan

Hammarby har varit starka på fasta situationer.
Något som Djurgården nu har förberett sig på.
- Självklart. Hammarby har varit otroligt framgångsrika där, säger Thomas Lagerlöf.

Foto: Bildbyrån.

På söndagen är det dags för derby mellan Djurgården och Hammarby. Båda lagen står på samma poäng och kommer att göra allt för att vinna. Nu berättar Thomas Lagerlöf att hans lag har förberett sig extra inför att ställas mot Bajens fasta situationer.

- Självklart. Hammarby har varit otroligt framgångsrika där. Det är extra viktigt mot ett lag som Hammarby som har varit skickliga på det och som gjort mål på många olika sätt. Det krävs koncentration, säger han.

- Men Hammarby är ett jättebra lag. Man hade en stark vår men har gjort sämre resultat nu i slutet. Har ändrat lite på spelsätt utan att ha gått ifrån det som Hammarby står för. Det var kanske det laget som imponerade mest under våren.

ANNONS

Vad blir viktigt förutom fasta situationer?
- Många saker. Det är derby och då är det viktigt att kontrollera aggressiviteten. Du får inte tappa det helt och bara gå på energi. Mot just Hammarby måste man kontrollera farten i omställningarna och även acceptera och hantera stunderna när Hammarby har mycket boll. Så att klara av att kontrollera vårt försvarsspel är viktigt mot Hammarby.

Publicerad 2022-07-03 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto