Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Trawally vill gå i Pa Dibbas fotspår och bli derbykung: "Vill göra som han"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Pa Dibba sänkte Djurgården i vårderbyt 2018.
Nu vill Steve Trawally göra som sin kompis och bli derbykung.
- Jag vill göra som han, säger Trawally.

Foto: Bildbyrån

Hammarby är Trawallys första klubb på svensk mark men han har tack vare bland annat en gammal derbyhjälte för Hammarby, Pa Dibba bra koll på rivaliteten mellan Djurgården och Hammarby. Även Bajen-supportrarna har via sociala medier fått Trawally att förstå hur viktig matchen är för dem.

- Jag känner till rivaliteten för jag har haft kompisar som spelat här som berättat hur stor den här matchen är, säger Trawally och fortsätter:

- Jag har också fått mycket meddelanden på sociala medier. Det har inte varit på samma sätt innan någon annan match. Det visar hur viktig den här matchen är för våra supportrar.

ANNONS

Bubacarr ”Steve” Trawally gjorde sitt första mål för Hammarby senast mot Häcken och han är tydlig med att det finns mer att ta av när det kommer till hans egna prestationer och målskytte.

- Det är en härlig känsla att göra mål men det är bara början för mig. Det var bara min tredje match så det är bara att fortsätta jobba och bygga på självförtroendet från senaste matchen, säger Bubacarr Trawally till Fotbollskanalen.

Bubacarr Trawally derbyhjälte för Hammarby. Hur tycker du den potentiella rubriken låter?
- Det vore väldigt fint. Som jag sa är det en match jag har hört mycket om och min kompis, Pa Dibba var derbykung här förut så jag vill göra som honom så det vore en väldigt fin rubrik.

Publicerad 2022-07-03 kl 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto