Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Darijan Bojanić efterfrågar "killer-mentalitet" i Hammarby inför derbyt

Allsvenskan

STOCKHOLM. Bajen tvingades hämta upp ett 0-2-läge senast mot Häcken.
Nu vill Darijan Bojanić se sitt Hammarby döda matchen om man får chansen.
- Vi måste döda matcher, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Hammarby kommer till derbyt med fem poäng på sina fem senaste matcher i allsvenskan. Darijan Bojanić vet vad som krävs av sitt lag för att de ska kunna vinna matchen mot Djurgården.

- Det känns som mot Häcken senast så har vi matchen och man var inte ett dugg orolig och sen ligger man under med 2-0 efter fem minuter, säger Darijan Bojanić och fortsätter:

- Vi måste göra mål, vi måste döda matcher när vi väl har vårt momentum och känner att vi är bättre, vi kommer till lägen så vi behöver få lite mer "killer-mentalitet".

Hur ser du på mittfältskampen mot Djurgården?
- Jag vet inte, har inte tänkt på det så mycket men det är ett bra lag vi möter, tuffa, starka, tydlig idé så det kan bli en rolig match att spela.

Annons

Bojanić missade straff i senaste derbyt mot AIK och det kan bli aktuellt för han att kliva fram igen om Bajen får straff mot Djurgården.

-Vi får se vem som känner sig hetast, känner jag att jag vill ta den så tar jag den men det spelar ingen roll, den som känner sig het ska kliva fram och ta den, säger Darijan Bojanić till Fotbollskanalen.

Publicerad 2022-07-03 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto