Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hugo Larsson: "Det har gått väldigt bra för mig sedan Hareide kom"

Allsvenskan

MALMÖ. Hugo Larsson är inne på sin tredje tränare i hans debutsäsong.
Men även Åge Hareide ger 18-åringen stort förtroende.
- Jag är ganska säker i mig själv och sa innan Åge kom att jag kommer lyckas med detta, säger Larsson. 

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Mot Hammarby i går fick supertalangen hoppa in redan i den 19:e minuten sedan Sören Rieks tvingats bryta matchen. Numera är Hugo Larsson ett givet alternativ när Malmö FF behöver en tvåvägsspelare på mittfältet, och efter inhoppet i 0-0-matchen berömdes han både av huvudtränaren Åge Hareide och lagkaptenen Anders Christiansen.  

- Jag är nöjd. Första halvlek kommer jag väl inte in i det riktigt, men när jag fick börja om i andra halvlek kändes det riktigt, riktigt bra, säger Hugo Larsson. 

Känner du dig tryggare när du kommer in, jämfört med för ett halvår sedan?  
- Ja, absolut. Jag blev inkastad några gånger i början av säsongen också men jag lär mig så klart för varje dag som går och för varje match jag får spela. Det är klart att jag blir mer mogen och mer bekväm i min roll på planen i detta laget. 

ANNONS

Har något förändrats under den här tiden med Åge?  
- Inte riktigt för mig individuellt. Jag tycker att det har gått väldigt bra sedan han kom för min del. Men han har väl fått fart på hela laget och sett till att vi har steppat upp några nivåer. 

Milos Milojevic var tränaren som gav den dåvarande P19-spelaren chansen på försäsongen och Larsson inledde tre matcher under serbens ledning. Men även under interimlösningarna Hareide och Andreas Georgson har MFF-produkten getts förtroende.  

Larsson har fått speltid i alla matcher under Hareide hittills, undantaget mot Braga i norrmannens första match. Utöver den har Larsson spelat i samtliga MFF:s Europamatcher under året.  

- Det är klart att det är ett litet orosmoment när det kommer en ny tränare. Du vet inte riktigt hur det ska bli, om han kommer tro på dig på samma sätt som den förra tränaren gjort. Men jag är ganska säker i mig själv och sa innan Åge kom att jag kommer lyckas med detta också - och det har jag verkligen gjort, säger Hugo Larsson. 

ANNONS

Han står på två assister efter 35 matcher i MFF-tröjan. 

Publicerad 2022-10-02 kl 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto