Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Vagic säger att Bajen spelade ut MFF - "AC:s" svar: "Det är inte så viktigt att vinna i Hammarby"

Allsvenskan

MALMÖ. Malmö FF och Hammarby spelade 0-0 i dagens toppmöte.
Efteråt var det delade åsikter kring matchbilden.
- Vi spelade ut dem, säger Bajens Pavle Vagic.
- I Malmö handlar det om att vinna och det vet han också. Det är kanske därför han inte är här mer, svarar Anders Christiansen sin tidigare lagkamrat. 

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Den 22-årige MFF-produkten Pavle Vagic var tillbaka på Eleda Stadion och kom i andra halvlek under dagens mållösa match. Han hade inga större känslor kring återkomsten till Malmö, som han lämnade för norska Rosenborg förra sommaren.  

- Det kändes bara som vanlig match, bara det att jag mötte ett lag som jag spelat i innan, säger Pavle Vagic, som fick spridda burop när han äntrade planen:  

- Det är väl ganska normalt när man går till en konkurrent i serien. Det var inget fel med det.  

- Jag skiter i om jag ska vara helt ärlig, säger Vagic som inte blev förvånad över buandet. 

ANNONS

U21-landslagsmannen har inte lyckats ta en ordinarie plats sedan Bajen värvade honom från Rosenborg i juli. Han säger dock att han har tålamod med situationen gällande konkurrensen. 

- Det är bra spelare som spelar där. Du ser i dag, vi spelade ut dem och jag tycker att vi har matchen i 70-77 minuter. Sedan är de så klart starka hemma och får ett momentum. Jag måste respektera dem (lagkamraterna) jag spelar bakom just nu - men inte för mycket, säger Vagic. 

Anders Christiansen säger att han absolut inte håller med Vagic om att Hammarby var bättre. 

- Rent generellt spelar Hammarby bra men fotboll handlar om att vinna. Det är lite deras mentalitet, att de tycker att det ska se snyggt ut - men det är inte så viktigt att vinna uppe i Hammarby. Det känns lite som alla deras uttalanden under de senaste matcherna. Kan de vara nöjda med att spela bra fotboll så får de vara det. I Malmö handlar det om att vinna och det vet han också. Det kanske är därför han inte är här mer, säger "AC" syrligt. 

ANNONS

Bajen är kvar som tabelltrea, två poäng före närmast jagande MFF. 

Publicerad 2022-10-01 kl 19:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto