Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Innocent utbytt efter 44 minuter: "Inga bad feelings – han ler redan igen"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från MFF:s seger mot Blåvitt i spelaren ovan.

GÖTEBORG. Malmö FF valde att göra ett byte redan innan halvtidsvilan mot IFK Göteborg. Bonke Innocent ut, Anders Christiansen. 
- Grabben gav allt och det kommer gå bra för honom, sa Uwe Rösler om Innocents insats. 

Bonke Innocent var en av fyra-fem spelare som presterade så bra i ”reservelvan” mot Örebro SK (4-0) att han även fick starta mot IFK Göteborg för Malmö FF. Den starten varade dock endast i 44 minuter innan han blev utbytt av taktiska skäl strax före halvtidsvilan.

- Bonke är en helhjärtad spelare som spelade fantastiskt mot Örebro. Han var matchens spelare mot Örebro enligt mig. En spelare som lägger ner så mycket hjärta i den matchen, då var jag skyldig att ge honom en chans i dag. I dag var det en helt annorlunda match och underlaget hjälpte oss inte.

Enligt Rösler kom IFK Göteborg ofta attackerande mot MFF:s trebackslinje med sina fyra offensiva spelare, och Innocent gick upp i press istället för att falla bakåt vid några tillfällen. Rösler lyfte fram Patrik Karlsson Lagemyrs löpningar som problematiska, och något som behövde stoppas. 

Anders Christiansen byttes in istället, Fouad Bachirou drogs ner lite, och MFF fick mer kontroll. 

- Det är inga problem (med Bonke). Jag sa inför spelarna att han gav allt, men taktiskt behövde vi "Bach" där inne.

- Det är inga "bad feelings" alls. Grabben gav allt och det kommer gå bra för honom. Han ler redan igen, så han är redo för nästa match.

Dagens start kom efter en längre period med bra matcher från den tidigare hårt kritiserade värvningen Innocent. Han har startat fyra av de sex senaste allsvenska matcherna, och hoppat in i de två andra, samtidigt som han har fått hoppa in i bägge Europa League-matcherna. 

Publicerad 2018-11-05 kl 06:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons