Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienska storklubben scoutade Larsson i MFF: "Inte dum, fattar att folk kollar"

Allsvenskan

MALMÖ. Malmö FF:s Hugo Larsson fortsätter att dra till sig kontinentens blickar.
I den allsvenska premiären var en representant för Inter på plats.
- Om det är Inter eller någon annan klubb som kommer - det spelar väl inte jättestor roll, säger Larsson.  

Foto: Bildbyrån.

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från Malmö FF-Kalmar FF.

Den 18-årige mittfältaren är Malmö FF:s högst värderade spelare och kan bli en allsvensk rekordförsäljning dagen han säljs. I januari var MFF och Premier League-klubben Bournemouth överens om en övergångssumma på 133 miljoner kronor, enligt Fabrizio Romano, men affären sprack på grund av de “personliga villkoren”. 

Under dagens allsvenska premiär mellan Malmö och Kalmar FF rapporterade Kvällsposten att Simone Canovi var på plats. Canovi jobbar som scout för Serie A-klubben Inter och skulle enligt tidningen vidare till Köpenhamn i morgon.  

- Jag är nöjd med min match. Sedan om det är Inter eller någon annan klubb som kommer - det spelar väl inte jättestor roll, säger Hugo Larsson.  

Annons

Känner du att det är mer blickar på dig nu?  
- Ja, det är klart. Jag är inte dum så jag fattar väl att det är folk som kollar. Men det är väl bara kul och någonstans en sporre. 

Storlöftet tycker inte att det är svårt att hantera uppmärksamheten.  

- För vissa kanske, jag känner inte av det. Jag tror inte att jag la en tanke på det i dag, att det skulle vara någon som skulle kolla. Utan bara på det jag gör bäst och det som vi hade tränat på, säger Larsson.  

Mittfältaren spelade hela matchen och var nära att sitt andra mål i MFF-tröjan.

- Jag tror jag sköt fyra gånger. Det var väl lika många skott som jag hade på hela förra året (skratt). Jag får väl fram och skjuta lite mer så kommer målet förhoppningsvis, säger Larsson. 

Har ni snackat om att du ska komma till fler skottlägen?  

Annons
- Det var en sak som jag reflekterade efter förra året, att jag inte kom till lika många skottlägen. Spelar du med två “sexor” är det lite lättare att följa på i och med att du kanske har en som stannar, vilket jag kanske hade med Sergio (Peña) i dag. Då är det enklare. 

Larsson har spelat i MFF:s A-lag sedan förra året och noterats för 50 framträdanden. Malmö vann mötet mot Kalmar med 1-0. 

Publicerad 2023-04-01 kl 19:10

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto