Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Branns krav - en fyradubbling av Malmös bud

Fullt kaos råder i Brann, och samtidigt försöker MFF värva Andreas Vindheim. Nu har norrmännen satt sitt pris - närapå en fyrdubbling av det första budet.

I förra veckan lade Malmö FF enligt flera medieuppgifter ett värvningsförslag på Andreas Vindheim i norska Brann. Summan som nämndes då var 1,6 miljoner svenska kronor, men det blev nobben tämligen omgående.

Och när förhandlingar skulle ta vid drabbades Brann av fullt kaos. Vid ett årsmöte på onsdagen skulle en ny styrelse väljas, men fyra ledamöter hoppade av direkt och när fotbollskanalen.se talade med Malmös tränare Åge Hareide förklarade han att situationen satt käppar i hjulet.

- Vi vet inte vem vi ska prata med. En förening måste ju ha en fungerande ledning för att kunna fatta beslut, sade Hareide till Fotbollskanalen på torsdagen.

- Vi kan inte göra någonting mer än att vänta eller att titta på andra spelare.

Nu har dock Brann samlat sig och kommit med ett motförslag, skriver tidningen Adresseavisen. Och det är inte längre tal om några 1,6 miljoner kronor, utan snarare närmare sex miljoner som klubben begär.Då ingår dock en rad olika parametrar, som utbetalda bonusbelopp efter ett visst antal spelade matcher.

Dessutom ska Brann ha begärt en omfattande vidareförsäljningsklausul, och sammantaget ska den utsände sportchefen Daniel Andersson, som uppges ha besökt Norge, ha bedömt att kraven var för stora, och rest hem igen.

Publicerad 2015-03-06 kl 15:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons