Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Fansen får inte ha banderoll - men nu vägrar MFF:s styrelse förklara varför

Foto: SCANPIX

Håkan Jeppsson

MFF:s supportrar får inte ha en banderoll med texten: ”MFF-familjen står enade mot nazism”.
Nu duckar styrelsen.
- Jag är avgående så det är Håkan Jeppsson som uttalar sig, säger vd:n Per Nilsson.

I svenska cupen-mötet med Hammarby ville Malmö FF:s fans visa att man står enade mot nazism genom att ha en banderoll med texten: ”MFF-familjen står enade mot nazism”.

Styrelsen stoppade banderollen - men nu vill de inte berätta varför. Fotbollskanalen.se har sökt ordförande Håkan Jeppsson under lördagen utan framgång, och när den avgående vd:n Per Nilsson svarar låter det så här:

- Jag är avgående så det är Håkan Jeppsson som uttalar sig, säger han.

Tidigare på lördagen berättade MFF-supports vice ordförande Jonas Nirfalk för fotbollskanalen.se att han fått ett mejl av Malmö FF:s styrelse med motiveringen att klubben inte vill föra in politik på läktaren.

- Det är tråkigt. Vi är fyra olika supportergrupper som tillsammans lagt ut en text på vår hemsida med i typ samma betydelse som den här banderollen och vi fyra skulle ju står bakom den här banderollen också. Så det är inte en MFF-support grej utan ett sätt att ena läktaren, sa han.

- Det är klart att klubben kunde ha gjort jättemycket mer. Det här med tröjorna… man hade hoppats att klubben skulle göra mer och så gör man inte det och så blir man besviken.

Publicerad 2014-03-15 kl 12:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons