Målskytten Alm efter 1-1 mot MFF: "Bästa laget är kanske Häcken"

MALMÖ. Rasmus Alm gjorde Elfsborgs mål i toppmötet mot Malmö FF.
Efter en ny poäng mot MFF velar Alm kring vilka som varit svårast.
- Just nu får jag nog säga Häcken, säger han till Fotbollskanalen.

Se höjdpunkter i spelaren.

Malmö FF lyckades ta ledningen efter 24 sekunder på hemmaplan mot Elfsborg genom Anders Christiansen. Men i halvlekens sista minut kvitterade anfallaren Rasmus Alm efter en passning från Sivert Nilsen. Slutresultat innebär att Elfsborg tagit fyra poäng mot serieledaren i sommar.

Vi får ändå vara nöjda med en vinst och en oavgjord mot Malmö. Oavsett hur matchbilden är så vet vi hur vi ska spela. Jag tycker att vi är lojala till matchplanen och starka nog att kvittera. Jag tycker det är rättvist med 1-1. Matchen svänger rätt mycket och båda lagen har ganska så bra målmöjligheter, säger Rasmus Alm.

1-1 innebär att Elfsborg alltjämt är sju poäng bakom Malmö men också en pinne efter BK Häcken som slog AIK. 25-åringen svarar på frågan om MFF är det bästa laget Elfsborg mött.

- Jättesvårt att säga. Just nu får jag nog säga Häcken för att vi förlorade med 6-0 mot dem! Men vi möter de snart så då kanske jag ändrar min uppfattning. Men jag vet inte om de är bättre än Malmö. Man kan inte ta något lag för givet.