Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"Mush" ser inte en återkomst till Djurgården i år: "För tidigt"

Allsvenskan

Bosse Andersson hade i veckan ett möte med Nyasha Mushekwi.
När sportchefen får frågor om "Mush" kallar han ner huvudpersonen från läktaren, som då själv får berätta om sin framtidsplaner.
- Det är för tidigt för mig (att gå till Djurgården) i år, säger ”Mush” i Discoverys sändning av Djurgårdens träningsmatch.

Foto: Bildbyrån

Djurgården tog emot Västerås SK i årets första träningsmatch på Tele2 under lördagen. Därmed är försäsongen i gång på riktigt, men det innebär inte att laget är färdigställt för den kommande säsongen.

En av spelarna som det har pratats om den senaste veckan är Nyasha Mushekwi, som sportchef Bosse Andersson träffade tidigare i veckan.

-  Det är klart man pratar framtid med en spelare av Mush dignitet som har ett kontrakt som går ut. Jag tror att han vill avsluta sin karriär i Djurgården, det vill han. För han är extremt tacksam för den tiden och vad den betytt för honom i livet, hans korta tid i Djurgården och sedan får framtiden utvisa om det blir i år eller inte, sa Andersson till Fotbollskanalen om mötet med ”Mush”.

ANNONS

När Andersson intervjuas av discovery+ i halvtid, syns Mushekwi till på läktaren. Han kallas då ner till mikrofonen av Andersson, och får själva svara på frågor om sin eventuella återkomst.

- Den här säsongen tror jag inte, det är för tidigt för mig, men i framtiden hoppas jag komma tillbaka, säger han i sändningen.

Hans flickvän bor i Stockholm och det är även i huvudstaden som ”Mush” har sin bas. Om han återvänder till allsvenskan finns det åtminstone inte något annat än att det skulle bli Djurgården. Det är hans enda svenska alternativ.

- Bara Djurgården! Bara, det kan inte vara något annat lag. Det är omöjligt, supportrarna skulle döda mig, säger ”Mush” och skrattar.

Han spelade för Djurgården under 2015, då han hade ett kortare lån till klubben.

Publicerad 2022-01-22 kl 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto