Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Åskådare stormade planen på Tele2 Arena - Nilsson: "Det är horribelt"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Hammarby besegrade Falkenberg med 6-2.
Då tog sig en åskådare in på planen i slutet av matchen.
- Det är horribelt, säger FFF-målvakten Hampus Nilsson enligt Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån

Se situationen i spelaren ovan.

Hammarby körde under söndagseftermiddagen över Falkenberg med 6-2 på Tele2 Arena. Efter att Vidar Örn Kjartansson drog på sig en varning på övertid och Mahmut Özen i samma situation blev utvisad, så tog sig en åskådare in på planen.

Åskådaren undvek till en början ordningsvakterna och tog sig fram till spelarna. Falkenberg-målvakten Hampus Nilsson är förbannad över att det fick ske.

- Vi får en frispark efter att Tibor Joza fått en armbåge i huvudet. Då står det plötsligt någon där i klungan med oss. Jag får gå fram till honom och fråga vad han gör där. ”Gå härifrån”, liksom. Men det kommer inga vakter alls. Det är horribelt, säger målvakten enligt Aftonbladet.

Annons

Ordningsvakter fick därefter kontroll över situationen och förde bort åskådaren från planen igen. Nilsson berättar samtidigt också för tidningen att han inte känner att det blev hotfullt, men att han tycker att det är fel att han behövde putta bort åskådaren.

Se när åskådaren tog sig in på planen i spelaren ovan.

Publicerad 2019-07-07 kl 17:03
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto